BW Modern fali lámpatest bézs textil búrával, felfelé és lefelé is világit


BW 155643 SOPRANA WL-2 fali lámpatest

A német SLV gyár modern termékei a precizitás és a design figyelembe vételével készülnek. Magas minőség, variálhatóság, tökéletes anyaghasználat és kiváló ár/érték arány jellemzi a lámpákat.
Modern, elegáns, mégis hangulatos fali lámpa hálószobába, nappaliba, gyerekszobába. A Búra műanyagből, textilborítással készült. Kitűnő választás modern, de akár minimál vagy loft stílusú otthonokba is.
A professzionális világítótesteket szakértőnk segít az enteriőr vagy a kert figyelembevételével megtervezni és optimalizálni. Irodák, üzletek, bemutatótermek, családi házak, lakások, intézmények, wellnesek világítástechnikáját keresse üzletünkben. Több mint tízezer féle lámpa közül válogathat. Kültéri lámpáink IP kategóriája a 44 felett van, azaz garantáltan vízállóak. Beltéri lámpák közül ajánlunk választékunkból nappaliba, konyhába, fürdőbe, előterekbe egyaránt. Akár nagy belmagasságba, akár alacsony enteriőrbe is megfelelő megoldást találunk és ajánlunk. Kérje belsőépitészünk, lakberendezőnk segítségét! Megtervezzük az egész enteriőrt; a burkolatokat, kiegészítőket, bútorokat, lámpákat, szanitereket leszállítjuk a helyszínre.
Modern és antik: FORMA VIVENDI!

EEC=E-A+
A fényforrás E27 40 W-os izzó nem tartozék.


Stílus: Minimál

Típus: Lámpa

Anyag: Textil

Szín: Bézs

Méret (szél., mély., mag. /cm): 16 x 12 x 30

50 670 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu