BW Modern falilámpa selyemfényű üveggel (100W max.-nem tartozék)


BW 151695 CREST-1

A német SLV gyár modern termékei a precizitás és a design figyelembe vételével készülnek. Magas minőség, variálhatóság, tökéletes anyaghasználat és kiváló ár/érték arány jellemzi a lámpákat.
Modern falilámpa elegáns hullámos vonalvezetéssel és selyemfényű üveggel. Kitűnő választás hálószoba, fütdőszoba diszkrét megvilágítására, de akár a nappalit is hangulatossá lehet vele varázsolni. A termék kapható más verzióban is!
A professzionális világítótesteket szakértőnk segít az enteriőr vagy a kert figyelembevételével megtervezni és optimalizálni. Irodák, üzletek, bemutatótermek, családi házak, lakások, intézmények, wellnesek világítástechnikáját keresse üzletünkben. Több mint tízezer féle lámpa közül válogathat. Kültéri lámpáink IP kategóriája a 44 felett van, azaz garantáltan vízállóak. Beltéri lámpák közül ajánlunk választékunkból nappaliba, konyhába, fürdőbe, előterekbe egyaránt. Akár nagy belmagasságba, akár alacsony enteriőrbe is megfelelő megoldást találunk és ajánlunk. Kérje belsőépitészünk, lakberendezőnk segítségét! Megtervezzük az egész enteriőrt; a burkolatokat, kiegészítőket, bútorokat, lámpákat, szanitereket leszállítjuk a helyszínre.
Modern és antik: FORMA VIVENDI!

EEC=D-C

R7s 100 W izzó nem tartozék


Stílus: Modern

Típus: Lámpa

Anyag: Üveg

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 20 x 10 x 30

27 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu