BFA Régi mérleg virágtartónak vagy dísznek


BFA208

A régi mérleg üzletünkben történő bemutatásának az az oka, hogy egyre keresettebb a vidéki múlt értékeinek újrahasznosítása, új környezetben és új szerepkörben történő hasznosítása.
Egyre másra nyílnak a vidéki kúriák, country stílusú házak, újítják fel a régi parasztházakat, nyaralónak, épitenek rusztikus házakat, mai parasztházakat, nyílnak sorjában a magyaros éttermek mai, modern ételekkel és mindezen helyekre tökéletesen illeszthető a régi mérleg is: virágtartónak, termékbemutatónak, csalogatónak vagy csak egyszerűen dísznek alkalmazva. Felújítatlan állapotban ajánljuk, igény esetén teljes felújítást végzünk rajta (meghagyva persze a múlt nyomait). A felújítás ára húszezer forint.
Kérje régiségeinkről képes ajánlatainkat. Igényére toscana-ból, Közép-Olaszországból 9 antikvitásból tudunk beszerezni antik tárgyakat: kutakat, itatókat, mosdókat, kaspókat, kőoszlopokat, burkolatokat, régi ajtókat, zsalukat, márványtálcákat zuhanyzónak, továbbá magyar és erdélyi régiségeink közül válogathat kedvére: asztalok, székek, tálalók, komódok, szekrények és régi használati tárgyak állnak vásárlóink rendelkezésére. Megtervezzük régies hatásúra az enteriőrjét, éttermét, illetve berendezzük antik tárgyakkal, melyek visszahozzák a régmúlt értékeit modern otthonunkba.


Stílus: Antikvitás

Típus: Burkolat, Építőanyag

Anyag: Fa/fém

Szín: Nyers

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

39 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu