SC Homokszínű fagyálló greslap mediterrán stilusban, rusztikus élek


SCB65005 maya sabbia 32,7x32,7 cm

A technikailag tökéletesen kivitelezett fagyálló greslapot ajánljuk minden modern kertbe, teraszra, lakásba, házba, azon belül is konyhába, fürdőbe, nappaliba vagy folyosóra.
Válasszon hozzá üzletünkből kerti kanapét, kerti fotelt, dohányzó asztalt, székeket, melyek egytől egyig vízállóak. Akár mediterrán, akár rusztikus, de modern stílusú enteriőrben is szép alapot ad, színe jól illeszthető bármilyen műanyagból, fából vagy fémből készült bútorhoz. Üzletünkben rengeteg modern jellegű világítótestet választhat, akár króm lámpa, akár régies fémtestű, fatestű lámpa illeszthető a stílusos greslaphoz. Üvegbúrás lámpáink légiesen ellensúlyozzák a beton vagy ridegebb színű, erős hatású padlólapokat. A Forma Vivendi lakberendezési áruház lakberendezői és belsőépitészei segitenek Önnek megtervezni az enteriőrt, nappalit, moder konyhát, megtervezzük egyedi bútorait, melyet le is gyártunk. Kérjen burkolattervezést szakértőnktől. Amit nem talál honlapunkon, kérje levélben, néhány órán belül küldünk ajánlatot százezres termékválasztékunkból. Forma Vivendi: antikvitás és a modern lakberendezés izléses eklektikája.
A burkolat többféle méretben és színben rendelhető: homok, törtfehér, barna, kék, téglavörös, szürke, rózsaszin, antik zöld, és kékes vörös indigó.
Méretei:
49x98 cm
49x49 cm
32,7x49 cm
32,7x32,7 cm.
Kérje méretenként ajánlatunkat.
rendelhető hozzá diszes kiegészitő és mozaik burkolat is azonos szinekben. Lépcsőlapjaival igényessé tehető a kerti - vagy a beltéri lépcső.
A 32,7x32,7 cm-es méret rendelhető csúszásmentes verzióban is, kültérre tökéletes megoldás a teraszra, kertbe, autóbeállónak, verandára vagy medence mellé.

R11-es csúszásmentes verzió ára: 13.900 Ft/m2


Stílus: Mediterrán

Típus: Burkolat, Építőanyag

Anyag: Gres

Szín: Homok

Méret (szél., mély., mag. /cm): 32 x 32 x 1

12 200 Ft/m2

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu