HO-MS Ipari stilusú, fekete fém állólámpa loft enteriőrbe, 131 cm magas


HO-MS104346 állólámpa

A svéd design lámpákat gyártó cég modern termékei a precizitás és a design figyelembe vételével készülnek. Magas minőség, variálhatóság, tökéletes anyaghasználat és kiváló ár/érték arány jellemzi a lámpákat.

Modern, elegáns, hangulatos állólámpa hálószobába, irodába, nappaliba. Stílusa az anyagok különleges kombinációjában rejlik. A lámpa talpa fémből készült, búrája pedig retro, ipari hatásokat hordoz magában.

Kitűnő választás modern, de akár minimál vagy loft stílusú otthonokba is.
A professzionális világítótesteket szakértőnk segít az enteriőr vagy a kert figyelembevételével megtervezni és optimalizálni.

Irodák, üzletek, bemutatótermek, családi házak, lakások, intézmények, wellnesek világítástechnikáját keresse üzletünkben. Több mint tízezer féle lámpa közül válogathat. Kültéri lámpáink IP kategóriája a 44 felett van, azaz garantáltan vízállóak. Beltéri lámpák közül ajánlunk választékunkból nappaliba, konyhába, fürdőbe, előterekbe egyaránt. Akár nagy belmagasságba, akár alacsony enteriőrbe is megfelelő megoldást találunk és ajánlunk. Kérje belsőépitészünk, lakberendezőnk segítségét! Megtervezzük az egész enteriőrt; a burkolatokat, kiegészítőket, bútorokat, lámpákat, szanitereket leszállítjuk a helyszínre.
Modern és antik: FORMA VIVENDI!

1 x40 W-os izzóval működik.


Stílus: LOFT

Típus: Lámpa

Anyag: Acél

Szín: Fekete

Méret (szél., mély., mag. /cm): 46.5 x 46.5 x 131

60 400 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu