FI Pasztell szürke színű, gipsz hatású, plasztikus design falburkolat


FI SWEET REVOLUTION SWEET GREY 30x30 cm matt retifikált, élcsiszolt csempe, pasztell szürke

A pasztell szürke design falburkolat az olasz tervezők és csempegyár
mestermunkája.
30x30 cm-es kerámia csempe, melynek élei csiszoltak, azaz retifikált burkolatról beszélünk, amely fúga nélkül burkolható.
Az összefüggő falfelületen a kollekción belüli 8 féle felület vegyesen jelenik meg random módon burkolva.

A csempe dobozolása eleve egy vegyes kollekciós mixet alkot, de a dobozon belül nem garantált hogy mind a 8 féle struktúra, minta szerepel.

Izgalmas, mintás, gipsz hatású felületeket kapunk, melyek keveredése folytán egy érdekes, trendi felület kapunk, melyet ajánlunk fürdőszobába, konyhába is, de betervezhető iroda, dolgozószoba, étterem, bisztro, kávézó, üzlethelyiség, gyerekszoba, előszoba, gardrob, hálószoba falára is.
Igényes, felső kategóriás termék, melynek kis mennyiségben történő felburkolása is egyediséget és egy megúnhatatlan stílust eredményez.
Stilusos, modern csempe, melynek retro, vintage hatásai és mintái lehetővé teszik, hogy régi kastélyok, kúriák, villák falára is betervezhessük. Elegáns képet kapunk és izlésesen lehet illeszteni mind a régi, antik, mind a modern, design bútorokhoz, lámpákhoz.

Kopottas fahatású vagy beton jellegű greslapokat rendelhet hozzá hatalmas választékunkból, melyeket a csempéhez nyugodtan illeszthet.

A sweet revolution termékcsalád 4 színben rendelhető:

fehér - white
tengerzöld - sea green
pasztell szürke - sweet grey
halvány mályva - mauve

Igény esetén belsőépítészeink megtervezik az entiőrt, burkolatkiosztást rajzolnak, és akár egyedi asztalos és kárpitos bútorokat is terveznek, melyeket le is gyártunk a vevő igényei szerinti színben és méretben.

Kérje és használja
szolgáltatásainkat !


Stílus: Design

Típus: Burkolat, Építőanyag

Anyag: Kerámia

Szín: Szürke

Méret (szél., mély., mag. /cm): 30 x 1 x 30

18 200 Ft/m2

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu