GAL Egyedi, modern, elegáns, kerámia zuhanytálca, fehér színben


GAL.1002 Zuhanytálca

Szeretné, ha fürdőszobája is tükrözné a lakás modern stílusát? Szeretné megteremteni a tökéletes összhangot, mely eleganciát, és kifinomult ízlésvilágot sugall? A képen látható, kerámiából készült Galassia zuhanytálca valóban egyedi, kiváló minőségű olasz termék, mely letisztult stílusának köszönhetően exkluzív hangulattal tölti meg a fürdőhelyiséget.

Válasszon mellé további termékeket az olasz tervezőtől, hogy az eredmény egységes, tökéletes összhatás legyen! A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!

A zuhanytálca 75x75xh10 méretben is rendelhető, melynek bruttó ára 33600 Ft.
A lefolyó nem tartozék.


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 80 x 10 x 80

37 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu