GAL Modern, letisztult, egyedi stílusú, elegáns zuhanytálca fehér színben


GAL.1003 Zuhanytálca

Igazán elegáns, stílusos és modern a képen látható kerámia zuhanytálca. Kiváló minőségét olasz tervezők, designerek és kivitelezők munkája szavatolja. Ha szeretné, hogy lakása modern, letisztult hangulata a fürdőszobában is megjelenjen, akkor kiváló választás, hiszen egyedi formavilága tanúskodik tulajdonosa remek ízléséről. Időtálló anyaga és a rá jellemző modern design emeli prémium kategóriás termékeink közé.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!

A lefolyó nem tartozék.


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 65 x 8 x 65

29 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu