GAL Prémium minőségű, egyedi, kerámia zuhanytálca hófehér színben


GAL.1007 Zuhanytálca

Négyzet alakú, egyedi, prémium minőségű kerámia zuhanytálca, mely elegáns, modern hangulatot kölcsönöz fürdőszobánknak, zuhanyzónknak. Mintázata egyszerű és jellegzetes. Ajánljuk loft, modern stílusú enteriőrbe mindazoknak, akik szeretnék, ha lakásuk, otthonuk stílusa a fürdőszobában is megjelenne.

A tökéletes összhatás érdekében válasszon hasonló stílusú lámpáink, csaptelepeink, kiegészítőink közül! A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!

A lefolyó nem tartozék.


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 70 x 10 x 70

29 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu