GAL Nagyméretű, egyedi, elegáns, minőségi kerámia zuhanytálca


GAL.1008 Zuhanytálca

Elegáns, modern négyzet alakú zuhanytálca, mely letisztult stílusú fürdőszobánk remek kiegészítője. Ha kedveli a modern, egyszerű design-t, ha az elegancia közel áll az Ön ízléséhez, egyéniségéhez; ha lakása, nyaralója berendezése kifinomult ízlésvilágot tükröz, akkor a fürdőszoba elengedhetetlen kelléke egy prémium minőségű, időtálló, hófehér, kerámia zuhanytálca.

Válasszon hozzá hasonló stílusú kiegészítőink, burkolataink, csaptelepeink közül! A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


A lefolyó nem tartozék.


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 90 x 10 x 90

60 200 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu