GAL Elegáns, kerámia sarok- zuhanytálca hófehér színben


GAL.1009. Zuhanytálca

Akár kisebb méretű fürdőszobákba is tökéletesen illik a képen látható sarok-jellegű, egyedi, kiváló minőségű kerámia zuhanytálca. Időtálló kivitel, mely akár több generációt is képes kiszolgálni. Modern, elegáns, egyedi mintázata és olasz minősége emeli prémium kategóriás termékeink közé. Egy letisztult stílusú fürdőszoba elengedhetetlen kelléke.
Válasszon hasonló jellegű termékeink közül, hogy hangsúlyozza lakása, fürdőszobája modern stílusát! A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


A lefolyó nem tartozék.


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 90 x 10 x 90

67 600 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu