GAL Téglalap alakú, egyedi, minőségi kerámia zuhanytálca hófehér színben


GAL.1012 Zuhanytálca

Nagyméretű, téglalap alakú kerámia zuhanytálca, melyet első sorban modern, elegáns enteriőrbe ajánlunk. A tökéletes összhatás érdekében a lakás kifinomult stílusát a fürdőszobában is prezentálja ez a kiváló termék. Időtálló olasz minőség, és egyedi mintázat jellemzi.
120x70xh11-es méretben is rendelhető, melynek bruttó ára 85800 Ft.
Amennyiben e zuhanytálca elnyerte tetszését, érdemes megnéznie az olasz Galassia tervezőcsapat fürdőszobai kiegészítőit, burkolatait is! A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!

A lefolyó nem tartozék.


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 120 x 11 x 80

87 700 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu