GAL Kerámia, modern zuhanytálca csúszásgátló felülettel


GAL.1027 Zuhanytálca

A képen látható termékünket elsősorban olyan vásárlóinknak ajánljuk, akik számára kiemelten fontos a saját- és családjuk biztonsága! Biztonságot nyújtó csúszásgátló felülete mellett modern, kerámia alapanyaga, és letisztult, elegáns formavilága emeli e zuhanytálcát prémium kategóriás termékeink közé. Teremtse meg a tökéletes harmóniát, a teljes összhangot kifinomult, elegáns stílusú otthona, nyaralója fürdőszobájában is!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!

A lefolyó nem tartozék.


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 90 x 6 x 90

99 200 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu