GAL Kerámia, biztonságos zuhanytálca, csúszásgátló felülettel


GAL.1034 Zuhanytálca

Csúszásgátló felülete teszi a képen látható prémium minőségű termékünket kiemelkedően biztoságossá! A olasz Galassia tervezőcsapat kiváló munkájának eredménye mind a modern, elegáns, egyedi vonalvezetés, mind pedig a luxus-kategóriás minőség. Elsősorban modern stílusú enteriőrök fürdőszobájába ajánljuk, azonban egyszerű vonalvezetése és hófehér színe lehetővé teszi, hogy akár más jellegű környezetbe helyezzük!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!

A lefolyó nem tartozék.


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 100 x 6 x 70

96 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu