GAL Modern, fa fürdőszobai elem kerámia mosdóval


GAL.2037 Mosdó

Igen praktikus választás a képen látható komplett fürdőszobai elem. A fa alapanyag természetes hangulatot idéz, míg a kerámia hűvös elegnaciát sugároz, tökéletes egységként illeszkedve a luxus modern enteriőrbe. Letisztult, egyszerű vonalvezetése teszi egyedülállóvá. Lakásunk, bútoraink, kiegészítőink mind-mind személyiségünket tükrözik. Ezért fontos, hogy lakásunk kisebb helyiségeiben is megteremtsük a tökéletes harmóniát!

A termék fényes fehér, fekete; illetve lakkozott formában is megrendelhető.
A csap nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 106 x 51 x 0

215 100 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu