GAL Modern, olasz, minőségi komplett WC mozgássérültek számára


GAL.4011 WC

Ha az egyszerűségre törekszik, ha szeretné a teljes otthonára jellemző elegáns hangulatot a lakás legkisebb helyiségében is viszont látni, akkor kiváló választás a képen látható olasz, prémium minőségű termék. A hófehér szín tisztaságot sugároz, az időtálló kerámia pedig valóban luxus jelleget ad ennek a kiváló terméknek.

Falban, és padló alatt futó lefolyóval rendelhető.
Termékünket olyan szállodákba, családi házakba ajánljuk, ahol szükség van mozgássérülteknek készült, speciális bútorokra.
Nagy mennyiségű rendelés esetén egyedi, nagykereskedelmi árat biztosítunk!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 57 x 50 x 37

75 200 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu