GAL Süllyesztett kerámia mosogató, egyedi, elegáns kivitelben


GAL.5007 Mosogató

A körforma a tökéletesség szimbóluma. A képen látható süllyesztett mosogató tekintetében a tökéletes minőségé, formáé, színvilágé, alapanyagé. Az időtálló kerámia, a hófehér szín, az egyedi vonalvezetés egysége adja termékünk elegáns hangulatát. Prémium minősége az olasz Galassia tervezőcsapat munkáját dicséri. A képen látható süllyesztett mosogatót elsősorban modern stílusú lakások, nyaralók konyhájába ajánljuk!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai és konyhai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében, konyhájában!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 45 x 0 x 45

59 200 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu