GAL Prémium minőségű, kerámia mosogató kis területű konyhába


GAL.5101 Mosogató

Méretének köszönhetően elsősorban kis alapterületű, modern stílusú konyhába ajánljuk ezt az egyedi, olasz, kerámia, süllyesztett mosogatót. Hófehér színe és letisztult, kifinomult vonalvezetése teszi egyedüllóan elegánssá, időtálló minősége pedig luxus kategórás termékeink közé emeli. Teremtse meg a teljes enteriőrre jellemző modern hangulatot a konyhában is, és érjen el tökéletes összhatást!

Többféle változatban is rendelhető! Tekintse meg a képeket, és kérje lakberendezőink tanácsát!
A csap nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai és konyhai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében, konyhájában!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 86 x 0 x 50

124 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu