GAL Különleges formájú, egyedi, design prémium minőségű mosdó


GAL.5204 Mosdó

Különleges formájú, egyedi, design kerámia mosdó, melyet első sorban modern enteriőrbe ajánlunk. Az időtálló kerámia alapanyag, és a letisztult formavilág emeli prémium kategóriás termékeink közé az olasz Galassia tervezőcsapat e kiváló munkáját. Ha lakása, nyaralója stílusát modern, kifinomult, letisztult hangulat jellemzi; a képen látható mosdó remek választás, hogy fürdőszobájában is hasonló enteriőr jelenjen meg.

A csap nem tartozék.
A termék tartalmazza a rögzítéshez szükséges tartozékokat.
Több méretben rendelhető, kérje lakberendezőink tanácsát!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 50 x 14 x 48

48 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu