GAL Kerámia bidé kifinomult, modern enteriőrbe


GAL.5213 Bidé

Igazán elegáns, modern; kifonomult, letisztult vonalvezetés jellemzi a képen látható olasz, minőségi kerámia bidét. Időtálló kiviteének köszönhetően akár több generációt is képes kiszolgálni! Ha otthonában, nyaralójában szeretné megteremteni a tökéletes összhangot, a kifogástalan modern enteriőrt; akkor a ház legkisebb helyiségét is érdemes gondosan választott bútorokkal, kiegészítőkkel, esetleg dekorációs elemekkel berendezni.

A termék több méretben rendelhető, tanácsért forduljon lakberendezőinkhez!
A csap nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 35 x 42 x 45

60 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu