GAL Különleges vonalvezetésű, modern, egyedi, olasz WC


GAL.5220 WC

Igazán modern hangulatot tükröz a képen látható egyedi, olasz kerámia WC. Letisztult, kifinomult vonalvezetése fürdőszobánkban, WC-helyiségünkben is megteremti a teljes enteriőrre jellemző elegáns hangulatot. Prémium minősége lehetővé teszi, hogy akár több generációt is kiszolgáljon. Válasszon hozzá hasonló stílusú kiegészítőink közül, hogy megteremtse a tökéletes összhatást, a teljes harmóniát!

A termék több méretben rendelhető. Tanácsért forduljon lakberendezőinkhez!
A vizestartály nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 35 x 42 x 60

73 600 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu