GAL Letisztult vonalvezetésű, hófehér, modern kerámia lámpa


GAL.5428 Lámpa

Elegáns, mégis egyszerű és praktikus a képen látható egyedi, olasz, minőségi kerámia lámpa. Elsősorban modern stílusú fürdőszobába ajánljuk, a tükör két oldalára! Kifinomult vonalvezetésének köszönhetően megannyi más, jellegzetes stílusú kiegészítővel kombinálva hangsúlyozhatjuk otthonunk, nyaralónk stílusát! Az olasz Galassia tervezőcsapat neve pedig garanciát jelent a termék időtálló, prémium minőségére.

Az izzó nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 11 x 21 x 16

42 300 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu