GAL Elegáns, modern, prémium minőségű fürdőszobaszekrény


GAL.5430 Fürdőszobaszekrény

Letisztult vonalvezetés jellemzi a képen látható egyszerű, elegáns, modern falra függeszett konzol bútort; fürdőszobaszekrényt, mely praktikus formájának, méreteinek köszönhetően kiválóan illeszkedik akár kisebb alapterületű fürdőszobába is. Fa alapanyaga, és a kiemelkedően időtálló kivitel emeli prémium minőségű termékeink közé. Az olasz Galassia tervezőcsapat nevével fémjelzett luxus minőségű fürdőszobai bútorok, kiegészítők családjának kiváló képviselője.
Anyaga: fa/MDF bútorlap.
A RAL szinskála bármely szinére festve rendelhető, fényes lakk felülettel, üveglappal a tetején, 1 lyukkal, egy polccal a szekrényen belül.

A mosdó nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Fekete

Méret (szél., mély., mag. /cm): 75 x 50 x 52

412 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu