GAL Süllyeszthető, elegáns, egyedi kerámia mosdó


GAL.6003 Mosdó

Süllyeszthető, egyedi, elegáns kerámia mosdókagyló, melyet első sorban modern otthona, nyaralója fürdőszobájába ajánljuk, hiszen segít megteremteni a teljes enteriőrre jellemző eleganciát ebben a kisebb helyiségben is. Egyszerű, letisztult vonalvezetése lehetővé teszi, hogy különböző stílusú bútorokkal, kiegészítőkkel kombináljuk. Tervezünk, ajánlunk és szállitunk hozzá természetes kőböl pultot vagy betonpultot, de tömörfa pultba is integrálható.

A csap nem tartozék; külön rendelhető!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 66 x 48 x 0

51 200 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu