GAL Króm színű, modern, elegáns konzol, tejüveg polccal


GAL.6038 Fürdőszobai konzol

Letisztult, elegáns stílus, egyszerű vonalvezetés és kiemelkedő elegancia jellemzi a képen látható króm színű konzolt. Tökéletes kiegészítő a Galassia tervezőcsapat modern kerámia mosdói mellé, melyek pultra illeszthetőek.
Ügyeljen a részletekre, és teremtsen tökéletes összhatást a teljes enteriőrben! Ajánljuk mindazok számára, akik vágynak rá, hogy otthonuk kifejezze egyéniségüket, tükrözze kiváló ízlésüket!

A kerámia mosdó nem tartozék, rendelhető!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben (króm, matt króm, réz, bronz, fehér, fekete) csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!

Fahatású greslapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében, miközben a fapadlóknál jóval nagyobb az ellenállóképességük, vízállóak, felületük nem sérül. A digitális technológia segítségével felületük teljes mértékben megegyezik a fa hajópadlók és svédpadlók természetességével.


Stílus: Modern

Típus: Bútor

Anyag: Fém

Szín: Króm

Méret (szél., mély., mag. /cm): 74 x 29 x 36

113 300 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu