GAL Ovális formájú, elegáns, olasz, modern kerámia mosdókagyló


GAL.7106 Mosdó

Ovális formája teszi igazán egyedivé a képen látható egyéni kialakítású, különleges formavilágú, olasz, prémium minőségű mosdókagylót. Ajánljuk mindazok számára, akiknek fontos, hogy otthonuk, nyarlójuk letisztult, kifinomult modern stílusa a fürdőszobában is megjelenjen! A mosdókagyló polcra illeszthető, túlcsordulásgátló nélküli változatban rendelhető. Válasszon mellé színben és stlusban hozzáillő polcot, alapzatot további Galassia-termékeink közül!
A termék az alábbi színekben rendelhető:
7106MT cikkszámmal matt fehér,
7106ON cikkszámmal ottanio,
7106SA cikkszámmal homokszínben
melyek ára 144 400 Ft.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 60 x 36 x 16

96 400 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu