GAL WC ülőke egyedi, elegáns, modern kerámia WC kagylóhoz


GAL.7114MT WC ülőke

Elegáns kiegészítő a képen látható matt fehér wc ülőke a Galasia tervezőcsapat bármely elegáns, prémium kategóriás kerámia wc kagylójához. Ajánljuk mindazok számára, akiknek fontos, hogy otthonuk, nyarlójuk letisztult, kifinomult modern stílusa a fürdőszobában is megjelenjen! A mosdókagyló polcra illeszthető, túlcsordulásgátló nélküli változatban rendelhető. Válasszon mellé színben és stlusban hozzáillő polcot, alapzatot további Galassia-termékeink közül!

A termék fényes fehér színben is rendelhető, melynek ára 24 000 Ft.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

62 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu