GAL Nagyméretű, elegáns, egyedi, modern, kerámia piszoár


GAL.7116 Piszoár

Fontos az Ön számára, hogy a teljes enteriőr modern eleganciát sugározzon?Ez esetben a fürdőhelyiségről, WC-ről sem szabad megfeledkeznie! A tökéletes összhang megteremtése érdekében érdemes odafigylni apróbb bútorok, kiegészítők hangulatára is! A képen látható modern, elegáns, egyedi, olasz, prémium minőségű piszoár a fentiek szellemében tükrözi otthonunk legkisebb helyiségében is a teljes enteriőrre jellemző eleganciát. Kerámia alapanyagának köszönhetően pedig kiemelkedően időtálló termék.
A vízelvezető ne tartozék, 6069-es sorszámmal külön rendelhető, ára 9920 Ft.
A krómozott pneumatikus vezérlőtányér 9069 cikkszámmal külön rendelhető, ára 129 600 Ft.
A túlfolyásgátló nem tartozék, 9070 cikkszámmal külön rendelhető, ára 72 000 Ft.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 34 x 0 x 110

132 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu