GAL Különleges formájú, design kerámia mosdókagyló


GAL.7119 Mosdó

Elegáns és praktikus választás a képen látható egyedi, olasz, modern kerámia mosdó. Termékünk a Galassia tervezőcsapat munkáját dicséri, akik élen járnak egyedi, prémium minőségű, időtálló szaniterek tervezésében és kivitelezésében. Amennyiben otthonunk, nyaralónk hangulatát modern stílusvilág jellemzi, érdemes a fürdőszobába is hasonló hangulatú bútorokat, kiegészítőket választanunk, hogy megteremtsük a tökéletes harmóniát.
A termék több változatban is rendelhető:
Matt fehér színben 7119MT cikkszámmal, ára 117 200 Ft.
A csap nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 55 x 48 x 18

78 100 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu