GAL Nagyméretű, elegáns, felülről süllyeszthető, kerámia mosdókagyló


GAL.7225 Mosdó

Valóban remek választás a képen látható egyedi, design, kifinomult vonalvezetésű, elegáns, pultba felülről süllyeszthető, beépithető mosdókagyló! Tervezünk, ajánlunk és szállitunk hozzá természetes kőböl pultot vagy betonpultot, de tömörfa pultba is integrálható. Első sorban modern otthona, nyaralója fürdőszobájába ajánljuk, hiszen segít megteremteni a teljes enteriőrre jellemző eleganciát a fürdőszobában is. Egyszerű, letisztult vonalvezetése lehetővé teszi, hogy különböző stílusú bútorokkal, kiegészítőkkel kombináljuk.

A termék egy csaplyukkal rendelhető, a csap nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 101 x 45 x 15

102 400 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu