GAL Elegáns, egyedi, letisztult vonalvezetésű mosdó, dupla


GAL.7227 Mosdó

Első sorban nagy családok-, vagy elegáns, modern hotelek fürdőibe, mellékhelyiségeibe ajánljuk a képen látható elegáns, kifinomult vonalvezetésű kerámiamosdót, mely a helyiség valódi dísze lehet, hiszen amellett, hogy praktikus választás, valóban luxus, modern hangulatot teremt.

A mosdó mellé válasszon az olasz Galassia tervezőcsapat egyéb termékei (zuhanytálcái, bidéi) közül, hogy minden helyiségben harmónia uralkodjon!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 121 x 46 x 15

131 200 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu