GAL Térben elhelyezhető, fenyőből készült modern asztal mosdóhoz


GAL.7323 Asztal

Térben elhelyezhető ez a kifinomult vonalvezetésű, letisztult, modern, fenyőből készült, fehérre lakkozott mosdó alatti asztal. Remek választás a szintén hófehér, fénylő kerámia mosdókagylók kiegészítőjeként! Prémium minőségű, luxus kategóriás termékünk, mely az olasz Galassia tervezőcsapat munkáját dicséri. Válasszon hozzáillő mosdókagylót, zuhanytálcát, wc kagylót, vagy bidét, hogy tökéletes harmóniát teremtsen!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

204 500 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu