GAL Különleges, elegáns, formatervezett WC


GAL.8426 WC

Különleges, elegáns, formatervezett, padlókifolyásos WC, mely emeli letisztult, kifinomult, modern stílusú fürdőszobánk fényét. Ha szeretnénk megteremteni a tökéletes összhangot, érdemes nyaralónk, lakásunk legkisebb helyiségére is figyelnünk. A képen látható termék kiváló kiegészítőként szolgál az olasz Galassia tervezőcsapat többi terméke (mosdókagyló, zuhanytálca, bidé) mellett, hiszen tökéletes egységet alkotva teremtenek kiemelkedő harmóniát otthonunkban.
A termék több változatban is rendelhető:
Fali kifolyásos változatban 8427 cikkszámmal változatlan áron.
A ciszetrna nem tartozék, külön rendelhető 8406 cikkszámmal, ára: 49 600 Ft.
A WC teteje nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 68 x 38 x 42

108 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu