GAL Választható színben rendelhető elegáns, egyedi, modern WC-tartály


GAL.8454NE WC-tartály

A fekete WC szett fényes felületű.
Igazán modern hangulatot tükröz a képen látható egyedi, olasz kerámia WC-tartály. Letisztult, kifinomult vonalvezetése fürdőszobánkban, WC-helyiségünkben is megteremti a teljes enteriőrre jellemző elegáns hangulatot. Prémium minősége lehetővé teszi, hogy akár több generációt is kiszolgáljon. Válasszon hozzá hasonló stílusú kiegészítőink közül, hogy megteremtse a tökéletes összhatást, a teljes harmóniát!
A tartály tartalmazza a komplett rendszert.
A tartály fehér színben, 8490 cikkszámmal is rendelhető. (84.800 FT)

A WC csésze nem tartozék, fekete színben 8441NE cikkszámmal (ár: 182 400 Ft), fehér színben 8441 cikkszámmal (ár: 118 400 Ft) külön rendelhető.

A fa ülőke rendelhető:
fehér: 8495 króm vasalattal
28.800 Ft
fekete:8495RM króm vasalattal 54.400 FT

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 40 x 18 x 41

105 600 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu