GAL Formatervezett, olasz, modern, kerámia WC


GAL.8512 WC

Amennyiben az Ön számára fontos, hogy a teljes enteriőr modern eleganciát sugározzon- a fürdőhelyiségről, WC-ről sem szabad megfeledkeznie. A tökéletes összhang megteremtése érdekében érdemes odafigylni apróbb bútorok, kiegészítők hangulatára is! A képen látható modern, elegáns, egyedi, olasz, prémium minőségű wc a fentiek szellemében tükrözi otthonunk legkisebb helyiségében is a teljes enteriőrre jellemző eleganciát. Kerámia alapanyagának köszönhetően pedig kiemelkedően időtálló termék.

A tető nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 53 x 36 x 38

50 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu