GAL Kiváló minőségű, olasz, elegáns, különleges mosdó


GAL.8513 Mosdó

Tökéletes, kifinomult, letisztult modern stílusú otthonunkhoz, nyaralónkhoz hozzátartozik a hasonló stílusú fürdőszoba, wc-helyiség is. Ha odafigyelünk a részletekre, és gondosan kiválasztjuk a megfelelő bútorokat, kiegészítőket, a végeredmény a kifogástalan összhatás lesz! Ennek érdekében ajánljuk a képen látható elegáns, olasz, kiváló minőségű mosdót, mely modern stílusú fürdőszobánk dísze lehet! Letisztult vonalvezetésének köszönhetően különféle stílusú dekorációs elemekel kombinálhatjuk.
A csap nem tartozék.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 64 x 50 x 21

51 520 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu