GAL Luxus, természetes hatású, időtálló, fából készült betét zuhanytálcához


GAL.8992 Zuhanytálca betét

Prémium minőségű fa alapanyaga teszi igazán egyedülállóvá a képen látható modern, elegáns, csúszásmentes tömörfa, zuhanytálca betétet, mely egy igen kifinomult, olasz tervezőcsapat, a Galassia munkáját dicséri. Egyedi termékeik tökéletes összhangot teremtenek modern stílusú lakásunk, nyaralónk fürdőszobájában, de akár kültéri zuhanyhoz is használhatjuk! Más stílusú enteriőrök kiegészítőként is ajánljuk, hiszen letisztult vonalvezetésének köszönhetően kiválóan illszkedik más jellegű környezetbe is.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Fa

Szín: Barna

Méret (szél., mély., mag. /cm): 78 x 58 x 0

107 200 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu