GAL Ovális formájú, elegáns, design, prémium minőségű mosdó


GAL.9864 Mosdó

Az olasz Galassia tervezőcsapat munkáját dicséri ez az egyedi, kerámia mosdókagyló, mely tökéletes formáját letisztult, egyszerű vonalvezetésének köszönheti. A fehér kerámia eleganciát, kifinomult ízlést sugall, emellett pedig -egyszerűségének hála- megannyi különböző stílusú enteriőrbe kiválóan beilleszthető. Ha az Ön számára fontos lakása egységes stílus- és formavilága, ha minőség terén tökéletességre törekszik, abban az esetben ez a prémium kategóriás termékünk az Ön számára kitűnő választás!

A mosdó több színben rendelhető:
Szürke, 9864AR cikkszámmal, ára 230 400 Ft.
Homok, 9864TR cikkszámmal, ára 230 400 Ft.

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Dekoráció

Anyag: Kerámia

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 87 x 37 x 14

152 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu