NJK Minőségi fehér konyhabútor elegáns polgári lakásba, méretre


NJK HO-EL konyhabútor méretre

Klasszikus jellegű fehér konyhabútor retro és tömörfa elemekkel.
Vállaljuk egyedi igények szerinti konyha, konyhabútor megtervezését, legyártását, kivitelezését, beszerelését házak, kisebb lakások, éttermek, bisztrók részére!
Fotorealisztikus látványtervet, 3D-s képet is készítünk álmai konyhájáról!
A konyhabútor a lakás talán legfontosabb és legmutatósabb eleme, tervezze meg velünk a látványát és egyedi elemeit! Számtalan stílusban tudnak segíteni lakberendezőink, legyen szó modern, ipari, mediterrán hatású, minimál, retro, skandináv, gyarmati vagy klasszikus hangulatú konyháról. Legmerészebb koncepcióiban is segítünk, Önnel együtt valósítunk meg egyedi ötleteket.
Vállaljuk már meglévő konyhai gépek (mosogatógép, hűtőgép, mikro) beépítését is különféle megoldásokkal, de választhat is üzeltünkben háztartási gépeket a MIELE, BOSCH, SIEMENS és más gyárak kinálatából is.
Anyaga lehet bármilyen fa, gránit, márvány, mészkő, de készítünk konyhapultot aglomerált lapokból, akrilból, bontott anyagokból, fából is.
Igény szerint mozaik-, króm-, fém-, csempe-és üvegbetétekkel is készítünk konyhabútort. A színt is abszolút egyénre szabjuk, választhat bármilyen festéket, pácot. Válasszon hozzá foganytúkat, illetve számtalan csaptelepünk közül is választhat. Ajánljuk már meglévő vagy még megvalósítandó konyhákba számtalan konyhai kiegészítőnket, eszközünket: étkészletek, kerámiatálak, üvegáruk, vágódeszkák, textilek, evőeszközök, boros kiegészítők, burkolatok, dekorációs elemek.
Konyháját kompletten megálmodhatja nálunk, kínálunk még lámpákat bármilyen koncepcióban és stílusban, illetve ajánlunk további plexi-, bőr-, kárpitos vagy fabútorokat, asztalokat és székeket.


Stílus: Klasszikus

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

Kérje ajánlatunkat!

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu