KD Design kanapé elemkből összeállitva, választható szövettel


KD LASA COLLECTION 300 cm kanapé

A kétféle fix méretű fotel és kanapé mellett a vevő által kért méretre is készítjük ezt az izgalmas formájú és nagyon kényelmes szivacsfotelt, kanapét. A fix méretek: 100 és 160 cm szélességűek! Az elemekből könnyedén összeállitható egy hosszabb kanapé vagy L alakú, hosszú kárpitus bútor.
A faszerkezete teszi statikailag ellenállóvá a hagyományos, csakis szivacsos szerkezetű fotelekhez képest. Nem túl nehéz, ezért könnyen mozgatható, dominó szerűen egymás mellé sorolva vagy egymással szembe helyezve tervezhetjük be az adott nappaliba. Ajánljuk még váróterembe, irodai tágyalóba, bemutatóterembe, gyerekszobába. Választható a kárpit, bőr, műbőr, vintage anyagok, és pamut textilek teszik egyedivé, illetve határozzák meg a stílusát a bútornak. eszerint tehetjük be modern, LOFT, ipari, klasszikus stílusú enteriőrbe. Modern betonjellegű vagy vintage fa gres burkolatokat ajánlunk hozzá legszivesebben, de a szines padlólapokon is jól mutat. A cementlap inspirálta gres 60x60 cm-es vagy 75x75 cm-es greslapokkal pedig tökéletes, modern, egyedi nappalit varázsolhatunk magunknak. Keresse honlapunkon és 450 m2-es üzletünkben. Kérje lakberendezőink szolgáltatásait, tervezünk, gyártunk , berendezünk.
Loftos, ipari lámpákat rendeljen hozzá üzletünkben. Keresse 160 cm-es kanapé verzióját a szivacsfotelnek és rendezze be velük nappaliját az Önnek tetsző szövettel. Felső kategóriás szöveteinkkel és bőrrel gyártott termékünkre felárat számolunk.


Stílus: Design

Típus: Bútor

Anyag: Textil

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 300 x 100 x 90

540 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu