NAT Modern stílusú üvegasztal, tölgy furnéros szerkezet


NAT-TL1481 STAR asztal

Modern, design üvegasztal, tölgy furnéros szerkezettel, edzett üveg asztallappal. Ideális választás akár hat fő számára is. Ajánljuk modern nappaliba, design étkezőkbe, loft lakásokba, kávézókba, bisztrókba.

Méretek:
Magasság: 75 cm
Hosszúság: 180 cm
Szélesség: 90 cm

Idézzen hamisítatlan olasz életérzést modern stílusú otthonába!

A Gruppo Legnotecnica egyedi tervezésű bútorai kifinomult vonalvezetésüknek köszönhetően kiválóan illeszkednek fiatalos, loft, vagy akár minimál enteriőrbe, illetve megfelelő kiegészítőkkel kombinálva kiemelik az adott helyiség vintage hangulatát. Kombinálja kedvére a Natisa székeket és asztalokat az étkezőben, a konyhában, vagy épp a nappaliban.
A gyártóra jellemző egyedülálló geometriai formák és a kiváló anyaghasználat valódi innovációnak minősül a lakberendezés területén.
A kimagasló minőségnek köszönhetően a Natisa bútor remek választás fiatalos, otthonos, elegáns étterembe, szállodába, bisztróba; esetleg kellemes, retro hangulatú bárba.
Válassza az olasz minőséget, az életteli színeket és a modern formákat! Engedje, hogy a Natisa bútorok felébresszék az Önben rejlő kreativitást, és varázsoljon lakásából valódi otthont!

Válasszon hozzá stílusos, elegáns, modern székeket is.


Stílus: Modern

Típus: Bútor

Anyag: Fa/üveg

Szín: Átlátszó

Méret (szél., mély., mag. /cm): 90 x 180 x 75

377 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 244 8016

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu