GL Mosható, lélegző, szövet felületű vinyl tapéta többféle stílusú enteriőrbe, GLFO202A


GL-SCIROCCO-GLFO202A vinyl tapéta

Az olasz designerek által megalkotott vinyl tapéta kollekció alkalmas arra, hogy felöltöztesse az enteriőrt, új életet adva a nappali, étkező, hálószoba, előtér, előszoba, gyerekszoba falainak, izgalmas színt és hangulatot varázsol akár egy irodába, étterembe, bisztróba, kávézóba.

Az olasz designerek az általunk megadott falméretre alakítják át a képet, és abból többféle variánst kínálnak az adott tapéta választásával, az adott falszakaszra.

Amennyiben megtetszik a kollekcióból egy adott tapéta, de a színe, vagy egy adott alakzat nem megfelelő, akkor némi felárral átalakítható, egyedivé varázsolható a kollekciós darab, változtatható a szí, vagy akár egy alakzatot le lehet "varázsolni" a tapétáról.

A tapéták felülete plasztikus, szövet hatású, ettől exklúzív, igényes felületet kapunk, így a papír tapétákhoz képes nem csupán emiatt tudnak többet, hanem moshatóak, erősek, karcállóak és lélegző hatásuk miatt a falak szellőzését sem gátoljuk.

A kollekciós termékek rendelhetőek még:

- ezüst vagy arany fémes felülettel, jelleggel
(art deco, klasszikus polgári enetriőrbe)

- hangszigetelő verzióban

Kérje az adott enteriőrre vonatkozó 3D-s látványtervünket, melynek segítségével igényes keretek között láttatjuk Önnel szinte fotóként, hogy az adott helyiségben melyik tapéta hogy mutatna a már adott bútorokkal, kiegészítőkkel.

A rendeléstől számított 2 héten belül megérkezik egyedi tapétája.

Igény esetén tapétázó mestert is tudunk ajánlani, aki üzletünk mintafalát is készítette !


Stílus: Art deco

Típus: Dekoráció

Anyag: Vinyl

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 0 x 0 x 0

39 600 Ft/m2

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu