PAN-SI 22711 Szövet hatású olasz design tapéta, vlies,erős,mosható/ 7 m2


PAN-SIR-DESIGNLUX-UNITO ESAGONO 22711 vlies tapéta, 10,05 m x 0,70 m = kb 7 m2

10,05 x 0,70 m

minta ismétlődés (raport): 16 cm

Tájékoztató ár m2-re vetítve:
6240 Ft/m2

Olasz design tapéták, melyek színeikkel, minőségükkel a legigényesebb megrendelőinknek is tökéletes megoldást nyújtanak. Ajánljuk nappali, étkező, hálószoba, lépcsőház, előszoba falainak díszítésére.

A vinyl tapéta kétrétegű alappapírra készül műselyem (vinyl) fedőréteggel. A színoldal lehet nyomott, sima vagy dombormintás (habos). A vinyl tapéták igen ellenálló, dörzsálló, könnyen tisztítható felülettel rendelkeznek.

Vlies tapéta
A vlies tapéta cellulóz és poliészter alapú nem szőtt textília, textilszálak és cellulóz keverékéből készül, különböző domború mintázatú (habosított) nyomott mintás felületekkel, ami utánozhatja a szövet, a halszálka stb. mintákat. Vízálló és kismértékben hőszigetelő hatású.
Rugalmas, erős anyag, ezért kisebb mozgások hatására nem reped el. Különösen ajánlott tetőtéri helyiségek tapétázására, ahol a gipszkartonon a mozgások miatt apró repedések keletkezhetnek. Igen strapabíró és kisebb repedések áthidalására alkalmas. Kismértékben gyúlékony és felhasználás közben is bőrbarát. A felrakásnál csak a falat kell a ragasztó anyaggal bekenni a tapétát nem.

A design tapéta a modern lakberendezés új színfoltja, használatuk egyedi belsőépítészeti megoldásokra ad lehetőséget. A tapéták szín- és motívumvilága merőben eltér a megszokottól, élénk, intenzív színek, csillogó felületek jellemzik. A design tapéta jellemzője a letisztult, egyszerű formák és vonalak használata, melyeken inkább a színek uralkodnak. A design tapéták egyszínű változatai is tartogatnak meglepetéseket számunkra, hiszen a tervezők a tapéta struktúrájába szőtt csillogó szálak használatával a matt és fényes felületeket kombinálják.

A design tapéta anyaga
A design tapéta különlegessége, hogy a hagyományos alapanyagokon (papír, vinyl, flíz) kívül természetes anyagokkal is dolgozik: ilyen lehet a selyem, bambusz, nád vagy állati szőrökből készült tapéta, de egyre gyakrabban találkozhatunk a kristályokkal, kövekkel kirakott faldíszítőkkel is. Ne feledkezzünk meg az egyre népszerűbb bőrhatású tapétákról sem, melyeken a kígyó-, elefánt- és rinocéroszbőr textúrája jelenik meg.
Kérje az igénye szerinti színeket, mintákat, stílusokat lakberendezőinktől, akik bőséges választékunkból adnak ajánlatokat.

Gyártók forgalmazott termékei / tapéták:
PT
Janelli&Volpi
Sirpi
Graham&Brown
ILIV


Stílus: Art deco

Típus: Dekoráció

Anyag: Vlies

Szín: Kék

Méret (szél., mély., mag. /cm): 70 x 0 x 1000

43 700 Ft/tekercs

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu