BW Modern, ledes, aluminium falilámpa, modern hangulatvilágítás


BW151390 SQUARE WALL fali lámpatest

A német SLV gyár modern termékei a precizitás és a design figyelembe vételével készülnek. Magas minőség, variálhatóság, tökéletes anyaghasználat és kiváló ár/érték arány jellemzi a lámpákat.
A professzionális világítótesteket szakértőnk segít az enteriőr vagy a kert figyelembevételével megtervezni és optimalizálni. Irodák, üzletek, bemutatótermek, családi házak, lakások, intézmények, wellnesek világítástechnikáját keresse üzletünkben. Több mint tízezer féle lámpa közül válogathat. Kültéri lámpáink IP kategóriája a 44 felett van, azaz garantáltan vízállóak. Beltéri lámpák közül ajánlunk választékunkból nappaliba, konyhába, fürdőbe, előterekbe egyaránt. Akár nagy belmagasságba, akár alacsony enteriőrbe is megfelelő megoldást találunk és ajánlunk. Kérje belsőépitészünk, lakberendezőnk segítségét! Megtervezzük az egész enteriőrt; a burkolatokat, kiegészítőket, bútorokat, lámpákat, szanitereket leszállítjuk a helyszínre.
Modern és antik: FORMA VIVENDI!

GU10 50W izzó nem tartozék
EEC=E-A++

Modern lépcsőházak gyönyörű design lámpája, melyet hangulatvilágitásként is ajánlunk nappaliba, hálószobába, de étterembe, bisztróba, kávézóba is tökéletes megoldás, ha a minimál stilust kivánjuk hangsúlyozni.
A lámpa tetején elhelyezkedő selyemfényű üveg szóra a fényt, mely izgalmas összhatást eredményez.


Stílus: Minimál

Típus: Lámpa

Anyag: Üveg/fém

Szín: Szürke

Méret (szél., mély., mag. /cm): 7 x 7 x 32.5

33 910 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu