NS Egyedi tervezésű chaise longue választható szövettel


NS NEW LIFE SOFA sezlony

A klasszikus chaise longue kárpitos bútor újragondolt, modern verzióját méretre készítjük. A vevő választhat kárpitjainkból illetve hozott anyagból is gyártunk, ezáltal tökéletesen meg tudunk felelni az adott enteriőr kívánalmainak, ki tudjuk elégíteni a vevő egyedi ízlését is.
Műbőr és bőr kárpitokkal is el lehet készíteni a sezlonyt. Gyártunk hozzá fotelt és kanapét is. Kérje tervezésünket, használja szolgáltatásainkat, hogy teljesen személyre szabott legyen bútora. Klasszikus és modern lámpáinkat egyaránt választhatja ehhez a bútorcsaládhoz. Elegáns, fényes padlóburkolatot tervezünk hozzá választékunkból amennyiben egy klasszikus stílusú helyiségben lesz a bútor, de akár LOFT, modern enteriőrben is gyönyörűen mutat, ez esetben kopottas greslapokat vagy antik fapadlót ajánlunk hozzá.
Felső kategóriás textilek vagy bőr esetében felárat számolunk fel.
Ajánlott hozzá rendelni párnát, mert a homogén felületen a színes párnák jól mutatnak. A tömör bükkfa lábak a vevő igényei szerinti szinben lesznek gyártva. Az íves háttámla és az egyedi stilusban túzött kárpit mai, fiatalos, modern szobába is betervezhetővé teszi ezt a pihenésre szolgáló bútort.
Kérje dohányzóasztalink képes ajánlatait.

Design szófa az igényes megrendelőinknek!


Stílus: Modern

Típus: Bútor

Anyag: Textil

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 215 x 90 x 80

599 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu