GAL Homokfújt, lakkozott, elegáns, fából készült alapzat mosdóhoz


GAL.7235BI Alapzat

Választható színben, matt fehérben, vagy matt feketében rendelhető a képen látható fából készült alapzat, mely remek választás a Galassia kerámiamosdókhoz. Homokfújt, lakkozott felülete segít megteremteni a fürdőszobánkban is a teljes enteriőrre jellemző modern eleganciát.

A termék két változatbn rendelhető:
Fekete színben, 7235NE cikkszámmal.
Az árban nincs különbség.
Az alapzat mellé válasszon az olasz Galassia tervezőcsapat egyéb termékei (mosdói, zuhanytálcái, bidéi) közül, hogy minden helyiségben harmónia uralkodjon!

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 61 x 46 x 85

111 100 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu