GAL Egyszerű, letisztult vonalvezetésű, kiváló minőségű fürdőszobai mosdópult


GAL.9007 Fürdőszobai mosdópult

Modern, letisztult, kifinomult vonalvezetésű, elegáns, és egyben nagyon praktikus a képen látható, festett MDF alapanyagból készült, prémium minőségű fürdőszobai mosdópult, mely szekrényként is kiválóan funkcionál! Helytakarékosság szempontjából ezért kisebb alapterületű fürdőszobák bútoraként is remek választás! Egyszerű vonalvezetésének köszönhetően megannyi különféle stílusú kiegészítővel kombinálható!

9008 cikkszámmal az alábbi méretben is rendelhelhető: 59x45,5xh52

A szaniterek, fehér kerámia fürdőszobai termékek mellé rendelhet többféle színben csapokat; mosdóhoz, bidéhez, illetve zuhanyszettet egyszerű, vagy exkluzív verzióban is, illetve esőztető zuhanyt.
Egyedi fürdőszobai bútorokat is szállítunk, modern, design, loft stílusban tömör fából vagy éppen elegáns, igényesebb bútorlapokból is.
Megtervezzük fürdőszobája burkolatait, és a burkolatkiosztást. Rendelje meg egy helyről a teljes fürdőszobáját, hogy kedvezményes árat kapjon!
Csempéink és padlólapjaink igényes olasz gyárakból származnak, melyek magas minőségben, digitális technológiával készítenek lapokat!
Fahatású gres lapjaink visszaadják a természetes fa meleg hangulatát fürdőjében!


Stílus: Modern

Típus: Bútor

Anyag: Fa

Szín: Fehér

Méret (szél., mély., mag. /cm): 47 x 46 x 52

63 800 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu

Alternatív lakberendezési kiegészítők webshopja:

https://decordock.hu