LV Bádog tetejű bortároló szekrény régi faanyagból, választható szin


LV WINE1990 bortároló szekrény

A régi, bontott faanyagokat gondos mosás és száritás után dolgozzuk fel és készítünk saját tervezésű bútorokat, kiegészítőket, melyeket borozóba, étkezőbe, borospincébe, konyhába ajánlunk palackos borok tárolására. A vörösborokat, melyeket hosszabb ideig kívánunk érlelni, tároln, praktikus fektetve elhelyezni bortároló szekrénybe, bútorba, mert ez nem teszi lehetővé, hogy a dugó kiszáradjon és a bor minősége romoljon.
Alkalmas viszont arra is hogy akár fehérborokat tároljunk benne. A barátokkal történő borozáskor a látványos tárolóból kivett vagy kiválasztott palack növeli a hatást. Kérjen akár egyedi méretű tárolót 450 m2-es lakberendezési üzletünk lakberendezőitől.
Megtervezzük és legyártjuk!
LOFT stilusú vagy rusztikus helyekre ajánlott!
Extra kivitelezésű bútorunk teteje patinás bádog, fogantyúja kézzel készitett, egyedi vas termék, mely erősiti a loft hatást.
Igény esetén tervezünk és berendezünk egész pincéket, ahol az aszal, a tároló szekrények, székek, padok egy stilusban készülnek el. Burkolataink közül lehetőség van kiválasztani a borospince hangulatának megfelelő greslapot, padlólapot.


Stílus: LOFT

Típus: Bútor

Anyag: Fa/fém

Szín: Választható

Méret (szél., mély., mag. /cm): 110 x 40 x 80

349 000 Ft/db

Az ár tájékoztató jellegű!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Hívjon minket!

+36 1 336 2080

vagy rendelje meg email-en!

info@formavivendi.hu