600 m2-es lakberendezési üzlet, alapítva: 1995, 120.000 termék !

Adatvédelemi tájékoztató

A szolgáltató:
Név: BUDA FOREST KFT.
Székhely: 1023 Budapest Ürömi utca 45.
Levelezési cím: 1023 Budapest Ürömi utca 45.
Üzlethelyiség címe: 1023 Budapest Ürömi utca 45.
Képviselő neve: Tokárczyk István, ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01 09 662895
Adószám: 12032817-2-41
E-mail cím:
Telefonszám: +36-30-531-0321

Adatvédelmi irányelvek
A személyes adatok kezelésének szabályai a formavivendi.hu oldalon

1. INFORMÁCIÓK a formavivendi.hu-ról

Ezen szabályzat a formavivendi.hu webáruház üzemeltetője a Buda Forest Kft. (a továbbiakban: „formavivendi.hu”) a formavivendi.hu weboldalra (a továbbiakban: „weboldal”) látogatók személyes adatainak kezelését szabályozza, főképp a formavivendi.hu ügyfeleinek adatait, akik a weboldalon keresztül rendelnek (a továbbiakban: „ügyfél”).

Az Európa parlament által kiadott 679/2016/EÚ rendelet 2016. április 27-i keltezéssel, szabályozza a fizikai személyek védelmét a személyes adatok feldolgozása során és az ilyen adatok szabad áramlását.

A formavivendi.hu rendszergazdaként ezen alapvető szabályok szerint kezeli a személyes adatokat, és meghatározza, hogy a személyes adatokat milyen célra és milyen módon dolgozzák fel.

2. MILYEN ADATOKAT DOLGOZUNK FEL?

2.1. Az ügyfelek által szolgáltatott adatok.

A formavivendi.hu az ügyfelek személyes adatait dolgozza fel. Elsődlegesen az Ön által megadott személyes adatok kerülnek feldolgozásra, melyeket a formavivendi.hu oldalon ad meg ajánlatkéréskor.

Ezek az adatok az e-mail cím, és ügyfelek esetében az email címhez társított név.

2.2 A formavivendi.hu alapvetően nem használ sütiket.

2.3 A formavivendi.hu nem gyűjt, vagy nem dolgoz fel érzékeny személyes adatokat, ideértve: információ az egészségéről, vallásáról vagy meggyőződéséről stb.

3. MILYEN CÉLLAL DOLGOZZUK FEL AZ ADATOK?

3.1. Megrendelésének feldolgozása, azaz a formavivendi.hu és az ügyfél közötti szerződés teljesítéséhez az Ön nevét, valamint elérhetőségét használja fel.
Ebben az esetben az adatfeldolgozás magában foglalja az összes tevékenységet a megrendelés regisztrálásától, a feldolgozásáig, beleértve a megrendelt áruk fizetését és kézbesítését vagy a személyes átvételre vonatkozó információkat is. Az adatok hiányában a formavivendi.hu nem tudja feldolgozni a megrendelését.

3.2. Az ügyfélszolgálat biztosítása érdekében az Ön nevét és e-mail címét használjuk, amelyeket Ön adott meg. Az adatok kitöltésével hozzájárul az adatok feldolgozásához. Az Ön nevét és e-mail címét csak az ügyfélszolgálati feladataink elvégzéséhez használjuk fel.

4. KI FÉR HOZZÁ AZ ADATOKHOZ?

4.1. A személyes adatokat a formavivendi.hu tulajdonosa dolgozza fel.
Minden személy, aki hozzáfér a személyes adatokhoz, titoktartást vállal és ez a kötelezettsége a formavivendi.hu -val való együttműködés után is fennáll.
Személyek, akik hozzáférnek személyes adatokhoz: Tokárczyk István, Tokárczyk Dániel.

4.2. A formavivendi.hu továbbá adatkezelőként más szervezeteket is megbíz a személyes adatok kezelésével, ezek a feldolgozók. A feldolgozók olyan szervek, amelyek a formavivendi.hu számára a formavivendi.hu által meghatározott célból és módon kezelik a személyes adatokat. Ha a feldolgozáshoz hozzájárulásra van szükség, az adatokat csak akkor továbbítjuk a feldolgozóknak, ha Ön megadta a hozzájárulást ehhez. Csak olyan adatokat továbbítunk a feldolgozóknak, amelyekre feltétlenül szükségük van a szolgáltatásaik biztosításához. A formavivendi.hu által használt feldolgozók közé tartozik:
• szállítócégek – GLS futárszolgálat
• online statisztika és marketing szolgáltatók: Google LLC
• tárhely szolgáltató: BIT-Hungary Kft. (1202 Bp. Losonc u 22., adószám: 10581449-2-43)

5. MILYEN HOSSZÚ IDEIG TÁROLJUK AZ ADATOKAT?

5.1. A formavivendi.hu a feldolgozott személyes adatokat a szerződés teljesítése érdekében a megrendelés feldolgozásának teljes ideje alatt tárolja, ideértve a fizetést és az áruk kiszállítását is. A törvény szerint a formavivendi.hu ezt követően tárolja a számviteli dokumentumokban a Vevő bizonyos adatait.

5.2. A formavivendi.hu csak akkor folytathatja a személyes adatok fent említett határidőn túl történő további feldolgozását, ha a formavivendi.hu-ra vonatkozó jogszabályokból fakadó kötelezettségek teljesítéséhez szükség van.

6. MI AZ ÖN JOGA?

6.1. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a formavivendi.hu-val és kérheti:
• A formavivendi.hu által kezelt személyes adatokkal kapcsolatos információkat, a személyes adatok feldolgozásának céljairól és jellegéről, ideértve a formavivendi.hu-n kívüli személyes adatok fogadóira vonatkozó információkról. Ez a szabályzat tartalmazza a személyes adatok feldolgozására vonatkozó általános információkat.
• Hozzáférést a formavivendi.hu-nak megadott adatokhoz, amelyeket a megrendelés során adott meg. Ha ezt a jogot gyakorolja, a formavivendi.hu megerősíti Önnek, hogyan és milyen konkrét személyes adatokat dolgoznak fel, és adott esetben ezeket az adatokat a feldolgozásukkal kapcsolatos információkkal együtt hozzáférhetővé teszik Önnek.
• A személyes adatok javítását, ha azok pontatlanul vagy hiányosan vannak feltüntetve. A formavivendi.hu csak a legfrissebb adatokkal tudja teljesíteni a megrendelését.
• Személyes adatok törlését
• A formavivendi.hu hozzájárulásával megszerzett automatikusan feldolgozott személyes adatok átadását egy másik szervezetnek, amikor a formavivendi.hu a személyes adatokat egy általánosan használt formátumban továbbítja Önnek vagy egy másik Ön által választott rendszergazdának.

6.2. A fenti jogosultságokon kívül a formavivendi.hu kötelezettségeinek megszegése esetén mindig lehetősége van panaszt benyújtani a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

7. BIZTONSÁG

7.1. A formavivendi.hu gondoskodik az adatok biztonságáról. A személyes adatok kezelése az alkalmazandó jogszabályok teljes betartásával történik, ideértve az általános adatvédelmi rendeletet (GDPR). A formavivendi.hu nagy hangsúlyt fektet a feldolgozott adatok műszaki és szervezeti biztonságára a személyes adatok feldolgozásakor.

7.2. Az összes elektronikus formában elhelyezett személyes adatot olyan adatbázisokban és rendszerekben tároljuk, amelyekhez csak azoknak a személyeknek van hozzáférhetősége, akik a személyes adatokkal dolgoznak, az ezen szabályokban meghatározott célokból, és csak a szükséges mértékben. A személyes adatokhoz való hozzáférést minden esetben jelszó védi. A személyes adatok biztonságát a formavivendi.hu rendszeresen teszteli, és folyamatosan fejleszti a védelmet.

8. KAPCSOLAT

8.1. Ha bármilyen észrevétele van a személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban, vagy ha érvényesíteni szeretné jogait, akkor forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon a fent megadott elérhetőségeinken.

9. COOKIE-k (sütik) HASZNÁLATA

9.1. Weboldalaink a következő cookie-t használhatja:
A formavivendi.hu weblap alapvetően nem használ sütiket.
Átmeneti, a működéshez szigorúan szükséges cookie-k: ezek az ideiglenes adatok a böngészés végéig kerülnek csak tárolásra a cookie file-ban. Ezek adott esetben elengedhetetlenek a honlapunkkal kapcsolatos egyes funkciók megfelelő működéséhez.

A felhasználói élmény javítását szolgáló cookie-k: információkat gyűjtenek a felhasználó weboldalhasználatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatokat a weboldal teljesítményének javítására használjuk. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

Harmadik féltől kapott cookie-k:
– Google Analytics
_utma; _utmb; _utmv; _utmz; _utmx: Ezek a cookie-k név nélküli adatokat gyűjtenek arról, hogyan használják a látogatók a weboldalunkat. A Felhasználó személyének beazonosítása nem lehetséges. További információ: www.google.hu/intl/hu/policies/privacy/

– közösségi oldalak (Facebook.com, Twitter.com, accounts.google.com)
Weboldalunk tartalmát megoszthatja ismerőseivel a közösségi oldalakon. Ezek a szolgáltatások olyan cookie-kat hagyhatnak a számítógépén, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. Számunkra a felhasználó személyének beazonosítása nem lehetséges.

– hirdetési oldalak (Google Ads, Facebook)
A weboldalaink hirdetési oldalak remarketing követő kódjait használja. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. Így Weboldalunk meglátogatása után külső szolgáltatók, közöttük a Google és Facebook, internetes webhelyeiken hirdetéseket jeleníthetnek meg, ezek az ún. érdeklődés alapú hirdetések. A Weboldal felhasználóinak lehetősége van letiltani ezeket a cookie-kat. Számunkra a felhasználó személyének beazonosítása nem lehetséges. A Weboldal ún. konverziókövetést használ a hirdetések hatékonyságának mérésére. A konverziókövető cookie csak korlátozott ideig létezik, elfogadása nem kötelező, semmilyen személyes információt nem rögzít és nem használ.

10. HATÁLYBA LÉPÉS

Ezek a szabályok 2023.07.28-tól léptek hatályba.

Kezdj el gépelni és nyomd meg az Entert a kereséshez